Arhiv za;

Teens

Govor terapija za otroke

Govor terapija za otroke Govor terapija lahko pomaga eden naučiti pravilne skupno, kot tudi za izboljšanje socialnega in kognitivnega razvoja. Proces je lahko še posebej koristno in uspešno za majhne otroke. v bistvu, Uporaba terapije govora pri majhnih otrocih je zelo razširjena. Nato, ¿por qué […]

Terapija za otroke z ADHD

Terapija za otroke z ADHD Motnje pomanjkanja pozornosti Hiperaktivnost, znan tudi kot ADHD, To je motnja neurobehavioral razvoj običajno značilna hiperaktivnost in pozornost težave.

Simptomi pubertete pri otrocih

Puberteta je proces, v katerem se otrokovo telo preoblikuje v telo odraslega, To ponavadi traja med 2 in 3 let, in včasih celo več. Moda za otroke začeli proizvodnjo testosterona, una hormona que hace que el cuerpo del niño crezca más alto […]

Kako zdravljenje okužb ušesa otrok

Kako zdravljenje okužb ušesa otrok Ali vaš otrok ima vročino, veliko joka, imate simptome prehlada in potegnila uho? Je otroštvo ušes, še posebej, če Upoštevajte tudi velike količine vosek v uho vašega otroka.

Simptomi pubertete pri dekletih

Simptomi pubertete pri dekletih Puberteta je določena z vrsto sprememb, da vsakdo gre skozi od otroštva v odraslo življenje. To običajno traja od dveh do štirih let.

Ali obstaja zdravilo za mladoletnih diabetesa?

Ali obstaja zdravilo za mladoletnih diabetesa? Mladoletni diabetes je ponavadi naveden kot sladkorna bolezen tipa 1 in to je sindrom, ki prekine funkcije presnove in insulin pomanjkljivosti zaradi, povzroča zelo visoko raven glukoze v krvi, ki je telo ne more prebaviti. To je lahko zelo škodljive.

Simptomi juvenilni artritis

Simptomi juvenilni artritis Juvenilni artritis je kronična bolezen, ki povzroča vnetje enega ali več sklepov, za katere je ocenjeno stanje mladine, debe comenzar en una persona que sea menor de 16 let.

Kirurgija in otroci

Kirurgija in otroci Kirurgija je zelo boleča izkušnja za vsakogar, ki ga je, in še posebej za otroke. Odrasli so travmatizirane proces poteka skozi predhodno kirurških posegov, kirurške in post-kirurških in pogosto trpijo posledice.

Simptomi pubertete

Simptomi pubertete Puberteta je obdobje v življenju otroka, ki je značilna različne fizikalne v otrokovo telo spremembe. To lahko opredelimo kot obdobje med otroštvom in odraslost.

Težave pubertete pri dekletih

Težave pubertete pri dekletih Puberteta je obdobje v življenju vsake ženske, ko preklopite iz otroka za odrasle ženske, ženska, ki je sposoben razmnoževati in ki je spolno zrel. Puberteta se zdi malo prej pri dekletih kot pri otrocih in se kaže skozi veliko fizične spremembe.