Arhiv za;

Okužbe

Kronična Rocky Mountain pegavice

Kronična Rocky Mountain pegavice Rocky Mountain pegavice je bakterijska bolezen, ki najpogosteje poročali v ZDA. Sekvencirali je rod bakterij, ki jih lahko prevažajo veliko klopi, bolhe in uši.

Zapleti piercingi

Zapleti piercing Medtem ko se prebadanje telesa je postala del naše kulture in to se širi hitro kot blagovna znamka za večino prebivalstva več mladih in še več, Še vedno obstajajo nekaterih izjemnih primerih to povzroča spornih odnos ljudi do to.

Otekle epiglotisu

Otekle epiglotisu Epiglotisu je posebne loputo iz elastični hrustanec, ki pripadajo bazo jezika. Ta organ se nahaja tik ob vhodu glotisa. Zato je usmerjena navzgor med dihanjem, ki omogoča normalni pretok zraka. Med požiranjem je epiglotisa spušča jo zaprejo […]

Infecciones recurrentes de la vejiga

Infecciones recurrentes de la vejiga Sečevod okužba je okužba povzroča predvsem z bakterijami, ki imenovano Escherichia coli, ki se lahko pojavi v katerem koli delu sečil. Ko bakterije vstopijo mehurja, povzročijo okužbo, imenovano cistitis.

Diarrea crónica

Diarrea crónica Rečeno je, da kronična driska se pojavi, ko eno proizvaja o 3 ali več blato mehko vsak dan za obdobje več 4 tednov. Driska lahko negativno vpliva na življenje in zdravje, tako je treba obravnavati kot hitro in bolj učinkovito. Driska […]

Simptomi otroški ohromelosti

Simptomi otroški ohromelosti Otroška paraliza ali paraliza otroke, pogosto okrajšano kot polio je bolezen nalezljiva akutna posledica virus otroške ohromelosti. To je zelo nalezljiva in se prenaša s fekalno-oralni poti.

Simptomi okužbe sečil med nosečnostjo

Simptomi okužbe sečil med nosečnostjo Če noseče ženske so bakterije v urinu, urin mora biti obdelana dvakrat, ne glede na to, če so ali brez simptomov. Če se pojavljajo isti sevov bakterij, jih je treba obravnavati. Drugače obstaja tveganje za okužbo ledvic in prezgodnji rojstva.

Simptomi okužbe sečil pri otrocih

Simptomi okužbe sečil pri otrocih Med najpogostejše okužbe pri otrocih je okužba urina in je lahko posledica številnih dejavnikov, pa v večini primerov ta pogoj ni resna in je z lahkoto.

Kako zdravljenje okužbe tragus

Kako zdravljenje okužbe tragus Tragus okužbe se ponavadi pojavlja po prebijanje. Piercing za ušesa se šteje, najbolj priljubljenih in najbolj pogosta oblika telesne spremembe. To ni omejeno le na uho klina, Ker druge dele ušesa tudi lahko perforirane.

Zapletov proti davici

Zapletov proti davici Davica je bakterijska okužba, ki za Corynebacterium diphteriae, ki je gram-pozitivne bakterije. Simptomi bolezni je predstavljena s svetlobo povečanje temperature telesa, vneto grlo in psevdo-membranskih posebne strukture na tonzile.

Kako zdravljenje virusne okužbe grla

Kako zdravljenje virusne okužbe grla Okužbe žrela vplivajo na vse osebe, ne glede na starost in spol. Lahko pride z bakterijami ali virusi. Simptomi in potek bolezni so podobni tako povzroča, vendar je zdravljenje različnih. Bakterije, ki reagirajo na antibiotike in virusi ne, Čeprav nekateri […]

Simptomi okužbe dlesni

Simptomi okužbe dlesni Ta članek vam bo informacije o okužbe dlesni in simptomi. Tudi vas obvestim o možni vzroki za okužbe in različnih možnosti zdravljenja.

Domov zdravljenje glivične okužbe

Domov zdravljenje glivične okužbe Toe-glivične okužbe so med najpogostejše okužbe, ki jih povzročajo glivice. So posledica gliva, imenovana dermatophytes, ki hrani na keratin, To je del površine nohtov. Ta pogoj povzroči razbarvanje nohtov in poškodbe. Je nalezljiva, vendar lahko tudi dedno.

Ali obstaja zdravilo za rakovice?

Ali obstaja zdravilo za rakovice? Raki živijo v lase, sramne človeškega. To je okužba parazit, ki sliši na ime Pediculus pubis, Sramne uši… To je velik kot pin glavo in je organizem, ki živi v sodelovanju z drugim organom gostiteljice, najverjetneje človeški organizem. Uradno medicinsko ime za na […]

Kako ravnati z lišajev

Kako ravnati z lišajev Lišajev ni posledica črv. Povzroča gliva. Ta okužba je zelo pogosta, in simptomi pojavijo dolgo po okužbi začel. Ponižanje z videz frustrirajuće in siten je Tina zasluži svoje zdravljenje in odpravo. Lišajev pogosto naredi obliko obroča.