Arhiv za;

Alternativne medicine

Hipnoza po telefonu strokovnjaki

Hipnoza po telefonu strokovnjaki Hipnoza na telefonu? Mnogi ljudje začeli počutim čudno, ko Hipnoza po telefonu je omenjen kot alternativno metodo tega terapevtskega postopka. Tj, ne verjamem, da taka stvar lahko učinkovito.

Naravne kisline pozdravi refluks

Refluks kisline naravno zdravilo Refluks kisline je stanje, ko kisline iz želodca v požiralnik. Lahko čutite bolečine ali pekoč občutek v prsih, kar običajno pojavi po obroku. To je skupno stanje, še posebej po jedo preveč hrane, ki spodbuja želodčne kisline.

Zelišča za Parkinsonovo bolezen

Zelišča za Parkinsonovo bolezen Parkinsonova bolezen je motnja, ki vpliva na živčni sistem. Parkinsonova bolezen se začne z tremor v svojo roko in počasi napreduje. S časom, Morda menite, da ne morete premakniti okončin kot prej. Lahko vpliva na zmožnost hoje, ovira gibanje nog.

GERD naravno zdravilo

GERD naravno zdravilo Gastroezofagealno refluksno bolezen ali GERD na kratko, je motnja, ko želodčne kisline nazaj v požiralnik. V tem primeru je razdražene sluznice požiralnika, Kaj lahko povzroči zgago. GERD je skupno stanje in veliko ljudi lahko z njo ravnati s pravilno prehrano in zdravilo […]

Zelišča za žolčnika

Zelišča za žolčnika Žolčniku se nahaja na levi strani vašega trebuha. Njegova naloga je, da prebavne tekočino imenovano žolča, Nastaja v jetrih. Žolčni kamni v žolčniku kamni lahko razlikujejo po velikosti in nimajo opaznih simptomov ali.

Zelišča za zvok v ušesih

Zelišča za zvok v ušesih Tinitus je zdravstveno stanje, v katerem oseba izkušnje stalnih hrup v sluhovodu ušesa. Mnogi bolniki, ki trpijo tinitus trpijo izgubo sluha, in nekatere psihološke motnje, kot so pomanjkanje spanja, anksioznost in depresija, so tudi zelo pogosta. Tinitus je ponavadi posledica poškodbe na […]

Naravnih zelišč za gube

Naravnih zelišč za gube Gube so žlebovi na površini kože, ki se najpogosteje pojavijo zaradi starosti faktorja, vendar se lahko pojavi tudi zaradi utrujenosti ali skrb.

Zelišča za mozolje

Zelišča za mozolje Mozolji so eden od estetske težave bolj pogosta in razširjena teens in mlajše populacije.

Zelišča za utrujenost

Zelišča za utrujenost Vsakdo na svetu so doživeli nekakšen utrujenost, bodisi bruhanje, žalovanja, gibljejo, težave z dela ali morda boste imeli pomanjkanje vitamina. Na splošno, Če oseba čuti nenehno utrujeni, naj zadostuje preprosto izdelovanje a sprememba v vaš življenjski slog.

Zelišča za endometriozo

Zelišča za endometriozo Ženski maternice je podložena z endometrija tkiva, ki se kopičijo stene maternice, pripraviti za presajanje zarodka in tkiva, ki se zlije s krvjo, če implantacijo ne pride.

Zdravilo za srbečo kožo, naravno

Zdravilo za srbečo kožo, naravno Srbeča koža ali srbenje je bolezen kože, ki Srbi kožo. Ugotoviti vzrok je lahko zelo težko, ker obstaja veliko število pogoji in bolezni, ki lahko povzročajo srbenje kože. Včasih suha koža lahko Srbi.

Zelišča za raka materničnega vratu

Zelišča za raka materničnega vratu Rak materničnega vratu je pogosta oblika raka, ki prizadenejo ženske. Obstaja nobenih simptomov v zgodnji fazi raka materničnega vratu. Med njenim potekom, simptomi začeli prikazovati. Simptomi lahko vključujejo krvavitve med obdobji in po spolu.

Zelišča za čiščenje pljuč

Zelišča za čiščenje pljuč Čiščenje pljuč je sistem tehnik dihanja, vaje in uporabo različnih zelišč, katerih cilj je razstrupljanje pljuča, posledico znatno izboljšanje imunskega sistema in izboljšanje zdravja.

Zelišča za težave z želodcem

Zelišča za težave z želodcem Razdražen želodec je pogoj, ki se nanaša na težave z prebavnega trakta, kot so prebavne motnje, bolečine v želodcu, otekanje, slabost in zgaga. To je zelo pogosto pogoj v vseh ljudi. To lahko posledica uživanja hrane in pijače, ki lahko dražijo želodec, kot mastne hrane, čokolada, […]

Naravno, Halitoza zdravilo

Naravno, Halitoza zdravilo Zadah iz ust ali slab zadah je pogoj, ko vaš zadah je slab vonj. Ni nevarno obolenje, vendar ga lahko imajo negativen vpliv na njihovo družabno življenje, če je kronično obolenje. Vsakdo je doživela zadah na nekaj časa v življenju.

Zelišča za zastrupitev s hrano

Zelišča za zastrupitev s hrano Če ste zaužili kontaminirane hrane, ki vsebujejo bakterij ali parazitov, bo trpijo zaradi zastrupitve s hrano. Zastrupitve s hrano je akutna stanja in simptomov je odvisna od vrste onesnaževanja, pogoj za vaš prebavni sistem, splošno zdravje in starost.