Arhiv za;

Zdravje moške

Neželeni učinki vazektomijo

Neželeni učinki vazektomijo Vazektomijo je kirurški poseg opravljajo moški, katerega cilj je, da povzroči sterilizacija. To se razume kot oblika zaščite za moške, ki želijo, da bi se izognili imajo otroke v prihodnosti. Vazektomijo je reverzibilna, za tiste, ki menjajo svoje možgane.

Najboljše dodatke za moškega libido

Najboljše dodatke za moškega libido Mnogi moški imajo težave z libido ali spolna SLA, tudi tisti, ki ne trpijo zaradi nujno impotenca. Stresno tempo sodobnega življenja očitno ima negativne vplive na spolno poželenje in uspešnosti, así que hoy más y más hombres de diferente edad buscan ayuda en forma de medicamentos y suplementos […]

Oploditev in vitro – moškega vidika

Oploditev in vitro - moškega vidika Glede na čas več extasiante in zadovoljivo v enem življenju, za dobro število parov je čas, v katerem otrok ali otroci pridejo v svoje življenje. To, seveda pomeni, da življenje staršev kot so vedeli, da se bo bistveno spremenijo, prinaša nove odgovornosti, toda […]

Simptomi moške motenj hranjenja

Simptomi moške motenj hranjenja Motnje hranjenja so običajno povezane z ženskami. Resnica je, Vendar, da ta težava za tiste moške, tudi, Čeprav ni veliko govori o motnje moški moči, Moški pogosto oklevajte in poiskati strokovno pomoč.

Ali obstaja zdravilo za balanitis?

Ali obstaja zdravilo za balanitis? Balanitis je vnetni proces, ki prizadene glavice penisa. Ta pogoj je posledica okužbe, in ne samo glavico penisa otekle, v večini primerov kožico tudi vpliva. Vse moške vseh starosti lahko pogodba bolezen. La mejor cura para […]

Radikalna prostatektomija zapletov

Radikalna prostatektomija zapletov Prostate je moški reproduktivno žleza, odgovorni za proizvodnjo tekočine, ki prenaša sperme med ejakulacija. Prostate obdaja sečnico, ki se imenujejo orgle, skozi urin iz telesa in v primerih, v katerih raste večje prostate, pritiskom na to povzroča mehurja in odpravljanje težav.

Simptomi težave s prostato

Simptomi težave s prostato Prostate je moški reproduktivno žleza, odgovorni za proizvodnjo tekočine, ki prenaša sperme med ejakulacija. Prostate obdaja sečnico, skozi urin prehaja iz telesa in v istem primerih raste večje žleze prostate s pritiskom in povzročajo težave z urinom in mehurja.

Hydrocele kirurgija

Hydrocele kirurgija Hydrocele je resni tekočino napolnjena vrečka. Je predvsem prisotna v modih. Vendar lahko v Hydrocele tvorijo v druge dele telesa. To se zgodi zaradi neustrezno odvajanje tekočine.

Kakovost sperme moški kitajski zmanjša po njih 35 let

Kakovost sperme moški kitajski zmanjša po njih 35 let El Instituto de Investigación sobre la Planificación Familiar de Shanghai estudió la calidad del esperma de los hombres chinos y descubrió que comienza a declinar tan pronto como los 30 let. Po na 35 let, kakovost sperme drastično zmanjša, je dejal Dr. Zhu Qian Xi.

Ki opravlja vazektomijo??

Ki opravlja vazektomijo?? Vazektomijo je v možnosti nadzora rojstvu stalno manj invazivna za pare. Če ste se odločili, da je času dobili “rezanje”, Smeš obstati radoveden približno tisto, kar poklicnih zdravja pripelje iz postopka, koliko časa težko in več. Na vasectomies lahko izvede na […]

Beljakovin, ki manjka za novorojenčke

Beljakovin, ki manjka za novorojenčke Raziskovalci so odkrili prej neznano vzrok za moško plodnost. Pomanjkanje nekaterih protein, ki segreje sperme, la cual le permite entrar en un huevo con más facilidad. Con esta carencia son más propensos a ser incapaces de dejar a sus parejas embarazadas.

Ali obstaja zdravilo za nizko število semenčic??

Ali obstaja zdravilo za nizko število semenčic?? Pomembno je ugotoviti vzrok osnovno da vaš partner ni lahko ostati noseča. Vi in vaš partner ženski morali opraviti z več preskusov ugotovil, kje je problem. To lahko šel na za kar nekaj časa, Ker so iz različnih razlogov niso bile noseče.