Arhiv za;

Simptomi in zdravljenje

Zdravljenje črevesnih krčev

Zdravljenje črevesnih krčev Kaj so črevesne krče? Črevesne krče lahko opredeli kot nenormalno in neredne iztrebljanja posledico razburjen. Človeško črevo opravlja običajno ritmično krčenje mišic in ti so znani kot peristaltične gibanja. Obstaja veliko vzrokov, ki so zmotile peristaltične gibanja. To povzroči črevesne krče.

Simptomi nestrpnosti soje

Simptomi nestrpnosti soje Kot vsako drugo snov, tudi soje lahko sproži alergijo. Manifestacija soje alergijo je motnje prebavnega sistema, motnje dihalnega sistema, vročina kože in podobno. Ti simptomi pojavijo po zaužitju sojini izdelki.

Kaj je najboljše zdravilo za akne?

Ki je najboljše zdravilo za akne Akne vpliva na človeško kožo, običajno v najstniških letih med 13 in 17 let, v puberteti, vendar težave akne lahko trajajo dlje. Akne zmanjšuje z leti, vendar se lahko pojavijo v odrasli dobi, v 1930 in leta 1940.

Kako za zdravljenje Bunion

Kako za zdravljenje Bunion Bunion je nekakšen cmok na bazi prsta toe. Kosti stopala so povezani z kite in vezi, ki so podlaga za stabilnost kosti.

Simptomi pomanjkanja vitamina C

Simptomi pomanjkanja vitamina c Askorbinska kislina, znan kot vitamin C ima pomembno vlogo v način dela telesa. Vsakdo ve, kako pomembno, da je vitamin C zdravje. Ker telo ne proizvaja vitamin C, Je treba redno jemati s hrano, prehranskih dopolnil in […]

Simptomi tifus

Simptomi tifus Tifus je bakterijska okužba črevesja posledica bakterije Salmonella typhi. Tifus se prenaša z okužene vode ali hrane. Bakterije kontaminacije hrane ali vode skozi blata ali urina. Uporaba sodobnih zaščitnih ukrepov in izboljšanih metod sanitarij je […]

Zapletov četverno bypass surgery

Zapletov četverno bypass surgery Četverno bypass surgery je postopek, v katerem krvi pretok vzpostavljena preusmerjanje okoli arterije v središču. Zdrave krvne žile se obirajo od drugod v telesu, v večini primerov noge in se vstavi v arterije, z lo […]

Zdravo črevesje

Zdravo črevesje Prebavne težave, kot so zaprtje, plini, driska, otekanje, bolečine v trebuhu in krči postane predmet razprave, samo, ko se pojavijo. Te težave so bolj pogoste v sodobnega človeka, predvsem sodoben način življenja, ki vključuje hitro prehrano in velike količine vsakodnevni stres.

Postopka o odstranitvi oči vrečko

Postopka o odstranitvi oči vrečko Formacije pod očmi, Vozličasti videz, v obliki vrečke, niso redka stvar, da se zgodi. Najpogosteje, se pojavijo zaradi pomanjkanja ustrezno spanja, ampak ko se pojavijo kot dokaj stalni problem, razlog za to je preprost proces staranja.

Kako za zdravljenje kronične zvonjenje v ušesih

Kako za zdravljenje kronične zvonjenje v ušesih Zvonjenje v ušesih je nekaj, kar veliko ljudi izkušnje. Lahko, da je nujno ne zveni, To moči obstati glasno brnjenje, Zveketati, RJOVENJE sikajoč ali celo. Medicinski izraz za to stanje je tinitus.

Zdravljenje OKM

Zdravljenje OKM Obsesivno kompulzivna motnja ni enostavno zdravilo, in dejstvo je, da zdravljenje ni vedno učinkovito. V mnogih primerih, ljudje, ki trpijo za OCD je treba obravnavati za preostanek svojega življenja in zdravljenja bo pomagalo, da ohranjajo simptomi bolezni zadevne […]

Vzroki za črevesne obstrukcije

Vzroki za črevesne obstrukcije Zapora črevesja je zelo resno stanje, Saj hrane skupaj z tekočine ne more prepeljati do rektuma in črta. Namesto, prebavila so napolnjena s tekočino in dodatni plini, ki ga proizvaja bakterija in razširitev.

Vzroki za mejne osebnostne motnje

Vzroki za mejne motnje osebnosti Za mejne osebnostne motnje, Vedno obstajajo različne teorije sodelujejo. Ena od teorij je dejansko biosocial teorija, in to je, ko gre za mejne osebnostne motnje. Borderline osebnostna motnja je trojni njegovega lika, Obstajajo 3 dejavnikov, povezanih s tukaj: socialne, biološke in notranje (kombinacija) […]